måndag 1 juni 2009

Servera FC - Futuball OK 5-2.

Bra väder och bra kämpat. 

Servera kom till avspark två man kort men lånade ihop spelare till ett fullt lag. Futuball var schyssta nog att inte dra upp tempor förrän motståndarna hade 7 man på plan. Efter en tveksam inledning ökade vi tempot och Futuballs ledningsmålet kom snabbt och definitivt genom Martin.  I slutet av andra kvitterade Servera på en tveksamt dömd straff. Futuballs målvakt skulle boxa bort bollen då en Servera-spelare satte dit ansiktet. Inte målvaktens fel kan man tycka. Straffen lades otagbart. 

Andra halvlek började initiativrikt med mycket bra passningspel från Futuball, ineffektiviteten i avsluten spökade dock fortfarande. Servera flyttade snart upp spelet och ställde till det för Futuballs försvar. Ledningsmål och utökning var snart ett faktum. Ett snyggt mål av Björn fastställde resultatet och gav en löftesrik avslutning. 

Positivt att vi kämpar bra i 2 x 20 samt skapar många bra målchanser. 

Negativt att vi inte utnyttjar målchanserna bättre, samt att vi inte vinner några matcher. 

Nu är det basics som gäller, upp med laget, in med bollen i straffområdet, pang på och jobba hem. Till nästa match mot FC StreamServe, den sista innan sommaruppehållet, plockar vi fram vårat hemliga vapen. 


2 kommentarer:

Amanda sa...

Om Martin och Björn gjorde mål borde det väl blivit 5-2? :P

B sa...

Stämmer och det var Lenas Martin som påsade första :)