måndag 8 juni 2009

Futuball - StreamServe 1-2.

Sista matchen innan sommaruppehållet, vackert väder, Gershon i laget och peppen var total. Dessutom en toppenbra uppslutning med både Lauding och Eddie på plats. Jon hade sovit hos morsan för att vara utvilad, Martin hade vaxat benen och Mållan putsat fjädrarna. Allt till ingen nytta. Men vi är på rätt väg. 

StreamServe var ett deppigt och grinigt lag skulle det visa sig. Men med dom frisyrerna kan man förstå, och till och med känna sympati för, att deras sexuella tillkortakommanden gick ut över omgivningen. Daniel Andersson kan inte heller ha så roligt. 

Första 10 min var en några av de bästa hittills, bollkontroll, passningar som nådde fram och god stämning. Lena högljudda pepp och Gershons gav oanade styrkor. Mycket riktigt satt också 1-0 där Gershan utnyttjade en förvirrad situation framför StreamServes mål. Dessvärre ordnade SS en kvittering genom en generaltabbe från Futus målvakt, vilket skakade laget något. I första hade både Mållan och Martin fenomenala chanser, men flyt har aldrig varit vår starkaste gren. 

Tyvärr verkar vi ha problem med det mentala för när det bara återstod minuter släppte vi in ett mål, bara för att vi inte tror att vi kan vinna, eller för att vi tror att "hjälpnublirdetmål". 

Den här våren har vi utvecklats bra, haft fantastiskt roligt, och allt lovar gott. Efter sommaren ska vi bara börja vinna matcher också. 

Inga kommentarer: