onsdag 4 mars 2009

Futuball - Samhall 2-3!!!! Uppdaterad.

Först som sist, den här förlusten som känns som en vinst. Senaste mötet slutade 8-0 till Samhall och vi satt på läktaren, nu var vi med i matchen. 

Strax efter avspark tog Samhall ledningen genom ett skitmål - en tabbe av målvakten som fumlade och fick snöpligt se bollen rulla i mål. Ytterligare ett skitmål senare tog sig Futuball samman. Med besked. 

Vi trillade, rullade, passade, sköt och visade prov på en sällsynt kyla, kontroll och aggressivitet. Kristians Martin brände ett friläge när han dribblade rakt i famnen på målvakten, vilket vi kan förlåta då han stod för målskyttet idag. Två mål genom stenhårda skott från Martin (Kristians) högerfot, med smak  på mer. Målskytten stod också för dagens fadäs genom hjärnsläpp i ett byte - fem man på plan och Futuball fick en 2-min utvisning. Under den tiden hann vi med två målchanser och ett ohyggligt stabilt försvarspel. 

Kännetecknande för dagens match var ett enastående säkert försvarspel (Frida, Jon, Martin och Kristian), fenomenal aggressivitet i hela laget (det ska göra ONT att spela fotboll) och många målchanser. Och vi vek inte ner oss EN TUM! 

Nästa vecka ska MPS få smaka på. Den matchen, den sista för säsongen, står om tredjeplatsen, en årsförbrukning frigolit och evig ära. 

MPS förlorade gårdagens match mot Mitt I med 5-0, vilket gör att Futuball behåller sin tredjeplats med en poängs ledning mot MPS. Tack Mitt I! 


Inga kommentarer: