onsdag 11 februari 2009

Måste det vara så spännande jämt...

Futuball gick till spel mot MittI utan Gurra och Per. Men med nya Martin och ett starkt självförtroende. Med ett ganska manstarkt lag och gott om avbytare var vår taktik att springa sönder dom, särskilt som dom bara hade två avbytare. Det gick sådär.

1a halvlek var trevande från båda lagen, men Futuball hade spelet. 2a halvlek var bara 5 min gammal när MittI tog ledningen genom en hörna som lades fint på foten hos en MittI-spelare. Futu tappade försvarsspelet och självförtroendet.
Men sedan satte vi fart, genom en våldsam offensiv kvitterade först Kristian, varpå Martin slog in ledningsmålet 2 min före full tid. Man kunde pusta ut. Ineffektivitet i anfallet och många brända lägen men blablabla gick det bra till slut. Men måste det vara så jäkla spännande jämt.
Snart är det dags för retur mot Rohde-Schwartz så bloggredaktionen måste nanna, men jag ger mig fan på att det blir lika spännande imorgon.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Spännande? Jag satsar på 2-siffrigt för Futu imorgon :)

Björn sa...

Ojojoj! Vinst 2-1. Men vi kom undan med blotta förskräckelsen idag - igen ...

Anonym sa...

På ett sätt blev det ju 2-siffrigt.. Var de bättre eller var vi nedtränade?

Björn sa...

Vi vann visst med 3-2. Vi gjorde en hel del saker bra. Sen släppte vi till alldeles för mycket. Diamanten funkade bra. Men tror vi ska lära oss att krypa ytor och spela mer box-play när vi försvarar. Så gjorde Rhode och då är det svårt att komma till riktiga avslut - blev mest massa skott från långt håll.