onsdag 28 januari 2009

Andra trepoängaren!

Futuball - FC Ownit 7 - 3.

Det började med en vänsterslägga vi stolproten. Och fortsatte med klapp-klapp och 2x Girl power. Sen stod det hastigt och så jävla fantastiskt lustigt 6-0. S E X N O L L ...

Vi spelade för Malte Kinnman idag (förutom Lena som spelade för Melker). Det ska vi hädanefter alltid göra. För faktum är att Futuballs första femton minuter var närmare magi än någon Labero eller Tobbe Trollkarl någonsin kan komma:

- Försvaret stod så rätt att det gjorde ont (på små, lätta Ownit-spelare).
- Johan var inte en panter i mål. Han var minst två.
- Nyförvärvet Martin gjorde ett Buster-mål.
- Roberto Carlos-backen Kristian gjorde mål.
- Lillaköttsyster Åsa dunkade in bollen.
- Åsa gjorde sen ett till av bara farten.
- Precis som Kristian och Martin.

I andra halvlek började vi tänka på vad vi skulle äta till frukost och FCOwnit kunde reducera tre gånger om. Då klev Martin in och gjorde sitt tredjemål fram till 7-3 och matchen var återigen avgjord. Efter en mycket märkligutvisning på Martin kunde sen Ownit hyfsa siffrorna och fastställa slutresultatet 7-4. Men låt oss nu glömma slutresultatet! Låt oss glömma den där missade hemåtlöpningen! Låt oss glömma de fyra målen i baken! Låt oss glömma hela andra halvlek. Åtminstone för en lite stund. För där och då, när domaren blåste av efter femton minuter, var vi sexigare och Futuballare än någonsin.