tisdag 16 december 2008

Samhall - Futuball 8 - 0.

Futurniture gick till match utan två nyckelspelare och med ett oprövat kort, som visade sig vara en riktig golvtrollare. Martin visade redan vid uppvärmningen var skåpet ska stå, och fortsatte leverera chanser på löpande band. Enda plumpen i protokollet var att han brände öppet mål, nåja. I övrigt spelade Futuball väl, men mot Samhalls samlade aggressivitet, rutin och tyngd stod vi oss slätt. 

Matchen började dock lovande med några uppspel och chanser, men efter Samhall gjort 1-0 och 2-0 kändes det vartåt det lutade. Futuball hade några chanser, men Samhall kontrollerade spelet och pressade in mål på mål. I dom sista skälvande minutrarna hade Futuball bra press, förgäves, vilket gjorde att Samhall kunde kontra. 

Futuball blir bättre och visade  prov på kampvilja, men 8-0 kändes slarvigt. Med bättre koll i försvaret och aggressivitet i anfallet hade siffrorna kunnat vara mycket annorlunda. 

Det är dock med bra moral och god stämning i truppen som Korpen morgon tar juluppehåll. Nu blir det fysträning, bollträning i mellandagarna och allmän pepp inför nästa match, MPS Broadband den 14 januari. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Alltså. Vi är det ENDA laget som har gjort mål på Suckakungarna hittills. Det ni! Bra jobbat idag.

/Coach

B sa...

Tre spelare som får lite extra beröm idag:

Johan - Seriens bästa målvakt?

Lena - Var fan överallt (som vanligt).

Amanda - Placeringssäkrast i Futu och lyckats även sparka ner en motståndare utan åtgärd från domaren.