tisdag 2 december 2008

Lokaltidningen Mitt I - Futuball OK 5-0.

Tredje raka förlusten och nu börjar det kännas tungt. Glad men långt från nöjd kan väl sammanfatta det hela. 

Futuballs spel blir allt bättre i takt med att  vi tränar och organiserar byten och positioner under match. Det räckte inte idag, och alla andra lag blir också bättre allteftersom serien går. Nåväl. 

Futuball ställde upp med två nyförvärv: Lenas syster Åsa samt Futurnitures egen Maria Lindroos. Första halvlek inleddes trevande från båda lagen, efter press från Mitt I lyckades dom skapa en hörna, tappad markering och välplacerat skott gav 1-0. Ytterligare ett bra skott senare, som inte var otagbart för målvakten Johan Kinnman, gav 2-0 i halvlek. 

Andra halvlek inleddes med självförtroende från Mitt I, vilket gav resultat i två spelmål, och ett insläppt mål på retur från Futuball. Sista fem minutrarna flyttade  Futuball upp positionerna och skapade några farliga chanser - särskilt Gurras fina nedtagning och skott var en bra chans. 

Futuball blir bättre men vi är fortfarande en bra bit från första trepoängaren, nästa match är mot Rohde- Schwartz på tisdag. Då jävlar. 


1 kommentar:

Anonym sa...

Som tränare tycker jag att det var ett fall framåt i alla fall. Är faktiskt helt övertygad om att vi kommer vinna nästa match. Funderar på att sätta ihop ett träningsprogram som vi kan följa under julledigheten. :P

/Amanda